De la viziune la succes. Strategia pas cu pas pentru startup-ul tău.

PlanStrategy este o unealtă puternică și intuitivă, creată pentru a împuternici start-up-urile pe drumul către succes. Oferim antreprenorilor resursele și îndrumarea necesare pentru a naviga prin complexitățile lumii afacerilor prin intermediul planificării strategice.

Despre PlanStrategy

Purpose

La PlanStrategy, scopul nostru este de a face ecosistemul de start-up-uri din România să prospere prin dezvoltarea și implementarea unei strategii inovatoare și eficiente. Ne dorim să devenim cel mai bun loc virtual și fizic pentru experimentarea și validarea ideilor noi prin intermediul planificării strategice.

Mission

Misiunea noastră este să oferim start-up-urilor din România un spațiu specializat pentru a dezvolta strategii solide și durabile. Prin ghidare strategică de înaltă calitate și resurse adecvate, ne propunem să ajutăm antreprenorii să-și alinieze viziunea cu acțiunile concrete, să exploreze oportunități inovatoare și să identifice direcții de dezvoltare sustenabile.

Vision

Viziunea noastră este să devenim pilonul de susținere al succesului afacerilor inovatoare din România prin planificare strategică inteligentă și eficientă. Ne dorim să vedem start-up-uri românești devenind lideri în industrie prin strategii bine conturate și abordări inovatoare. Prin intermediul PlanStrategy, antreprenorii români vor dezvolta o cultură strategică puternică, crescând în mod constant și adaptându-se la provocările și oportunitățile din piață.

No profit

PlanStrategy este complet gratuit. Credem că fiecare start-up ar trebui să aibă acces la instrumente de planificare strategică fără constrângeri financiare. Prin democratizarea gândirii strategice, împuternicim start-up-urile să își descopere întregul potențial și să prospere într-un mediu competitiv.

Co-creation

Credem că nimeni nu are formula magică, dar că împreună o putem căuta.
Suntem mândri să promovăm o abordare co-creativă și colaborativă în dezvoltarea platformei noastre unde membrii noștri au roluri-cheie în idearea, dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a resurselor și instrumentelor disponibile.

Community

O parte din valoarea pe care o veți găsi în PlanStrategy pentru startup-uri se datorează și comunității Telegram, unde veți primi opinii și sfaturi gratuite de la fondatori experți și colegi de aventură, așa că nu o rata.
Fiecare membru al comunității PlanStrategy are o voce valoroasă și este invitat să contribuie la creșterea și evoluția platformei. Indiferent dacă sunt ambasadori ai brandului, contribuitori activi sau testeri beta, toți membrii aduc perspective unice și sugestii inovatoare, care ne permit să construim o platformă adaptată nevoilor și aspirațiilor start-up-urilor.